Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНгуен, Чієу Лонг-
dc.date.accessioned2024-08-01T10:14:19Z-
dc.date.available2024-08-01T10:14:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНгуен Чієу Лонг Удосконалення управлiння персоналом ресторану: квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Лонг Нгуен Чiєу ; наук. кер. Iгор Васильович Лебедєв . - ОНЕУ , 2024. - 68 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18089-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні та методологічні засади управління персоналом на прикладі ресторану «Іl mio restirante». Розкрито сутність основних понять: персонал, трудові ресурси, управління персоналом, стимулювання трудової мотивації тощо. Дано загальну характеристику і здійснено аналіз економічної діяльності та системи управління персоналом об’єкта дослідження. Запропоновано і обґрунтовано рекомендації щодо удосконалення управління персоналом ресторану та проаналізована їх ефективність з акцентом на використання сучасних засобів і методів стимулювання трудової мотиваціїen_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical and methodological principles of personnel management of the restaurant "Il mio restirante". The essence of the main concepts – personnel, labor resources, personnel management, stimulation of labor motivation etc. – are revealed. A general description is given and an analysis of the economic activity and personnel management system of the research object is carried out. Based on the results of the research, recommendations for improving restaurant personnel management were proposed and substantiated, and their effectiveness was analysed with an emphasis on the use of modern means and methods of stimulating work motivation.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.subjectтрудові ресурсиen_US
dc.subjectуправління персоналомen_US
dc.subjectстимулювання трудової мотиваціїen_US
dc.subjectpersonnelen_US
dc.subjectlabour resourcesen_US
dc.subjectpersonnel managementen_US
dc.subjectstimulation of labour motivationen_US
dc.titleУдосконалення управління персоналом ресторануen_US
dc.title.alternativeImproving restaurant personnel managementen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Нгуен Чієу Лонг_unlocked.pdf166,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Nguyen.pdf970,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.