Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18245
Назва: Фактори та шляхи, що сприяють підвищенню прибутку підприємства (на прикладі ПрАТ « ЄННІ ФУДЗ»)
Інші назви: Factors and ways to increase the company's profit (on the example of PrJSC "ENNI FUDS")
Автори: Матрусенко, М.О.
Бібліографічний опис: Матрусенко М.О. Фактори та шляхи,що сприяють пiдвищенню прибутку пiдприємства на прикладi ПрАТ "ЄННI ФУДЗ": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Михайло Олександрович Матрусенко ; наук. кер. Iрина Михайлiвна Танасюк. - ОНЕУ, 2024. - 70 с.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: прибуток
фінансові результати
фактори, шляхи та заході збільшення прибутку
profit
financial results
factors
ways and measures to increase profits
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти прибутку підприємства, види та особливості формування.. Проаналізовано динаміку основних економічних показників діяльності підприємства , динаміку прибутку досліджуваного підприємства Запропоновано _ заходи, щодо підвищення обсягу прибутку підприємства
The work deals with the theoretical aspects profit of the enterprise, types and features of formation. Author analyzes dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2024Matrusenko.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Матрусенко.pdf650,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Matrusenko2024.pdf755,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.