Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18294
Title: Облік і контроль стану та використання виробничих запасів на підприємствах аграрної галузі (на прикладі СФГ «ЛУКА»)
Other Titles: Accounting and control of the condition and use of production stocks at agricultural enterprises (on the example of РF «LUKA»)
Authors: Ясинська, Н.О.
Citation: Ясинська Н.О. Облiк i контроль стану та використання виробничих запасiв на пiдприємствах аграрної галузi на прикладi СФГ "ЛУКА": квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 071 "Облiк i оподаткування" за освiтньою програмою "Облiк, аудит i податковий консалтинг" / Нiколь Олександрiвна Ясинська ; наук. кер. Тетяна Пилипiвна Добрунiк. - ОНЕУ, 2024. - 83 c.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: виробничі запаси
оцінка виробничих запасів
облік
аналіз
контроль ефективність
production stocks
evaluation of production stocks
accounting
analysis
audit
correlation-regression analysis
efficiency
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності та класифікації виробничих запасів, теоретико-практичні аспекти обліку та оподаткування операцій з виробничими запасами та їх відображення у фінансовій звітності з урахуванням вимог національних стандартів обліку, організаційні основи аналізу та аудиту виробничих запасів Проаналізовано основні показники виробничо-ресурсного потенціалу підприємства, динаміку стану та використання виробничих запасів, діючу систему обліку та оподаткування на підприємстві, моделювання ефективності використання виробничих запасів Запропоновано напрямки удосконалення облікового забезпечення операцій з виробничими запасами, впровадження аналітичного обліку виробничих запасів за каналами надходження, центрами відповідальності та місцями формування матеріальних витрат, формування відповідних внутрішніх звітів.
URI: http://local.lib/diploma/2024Yasynska.pdf
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yasynska2024.pdf769,55 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf871,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.