Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18389
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипник, С.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T05:52:12Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T05:52:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Скрипник, С.Ю. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Софiя Юрiївна Скрипник ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - ОНЕУ , 2024. - 72 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18389 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності понять конкуренції та конкурентоспроможності, наводяться різні визначення цих понять науковцями. Визначаються фактори впливу та розглядаються методи оцінки конкурентоспроможності. Проаналізовано сучасний стан ресторанної галузі та наведено загальну організаційно-економічну характеристику ресторану «Greenwich», визначено сильні та слабкі сторони підприємства. Запропоновано відкриття літнього майданчика та підвищення рівня присутності в соціальних мережах | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects the essence of the concept of competition and competitiveness, different definitions of these concepts by scientists are given. Factors of influence are determined and methods of assessing competitiveness are considered. Author analysis the current state of the restaurant industry and the general organizational and economic characteristics of the "Greenwich" restaurant are given, the strengths and weaknesses of the enterprise are determined. The author proposed opening of the restaurant's summer terrace and increasing the level of presence in social networks | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | ресторанне підприємство | en_US |
dc.subject | конкурентні переваги | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | restaurant enterprise | en_US |
dc.subject | competitive advantages | en_US |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу | en_US |
dc.title.alternative | Managing the competitiveness of a restaurant business | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат Скрипник.pdf | 496,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
2024Skrypnyk1.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.