Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18389
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипник, С.Ю.-
dc.date.accessioned2024-08-22T05:52:12Z-
dc.date.available2024-08-22T05:52:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСкрипник, С.Ю. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Софiя Юрiївна Скрипник ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - ОНЕУ , 2024. - 72 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18389-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності понять конкуренції та конкурентоспроможності, наводяться різні визначення цих понять науковцями. Визначаються фактори впливу та розглядаються методи оцінки конкурентоспроможності. Проаналізовано сучасний стан ресторанної галузі та наведено загальну організаційно-економічну характеристику ресторану «Greenwich», визначено сильні та слабкі сторони підприємства. Запропоновано відкриття літнього майданчика та підвищення рівня присутності в соціальних мережахen_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects the essence of the concept of competition and competitiveness, different definitions of these concepts by scientists are given. Factors of influence are determined and methods of assessing competitiveness are considered. Author analysis the current state of the restaurant industry and the general organizational and economic characteristics of the "Greenwich" restaurant are given, the strengths and weaknesses of the enterprise are determined. The author proposed opening of the restaurant's summer terrace and increasing the level of presence in social networks-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectресторанне підприємствоen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectrestaurant enterpriseen_US
dc.subjectcompetitive advantagesen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeManaging the competitiveness of a restaurant businessen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Скрипник.pdf496,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Skrypnyk1.pdf1,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.