Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18389
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу
Other Titles: Managing the competitiveness of a restaurant business
Authors: Скрипник, С.Ю.
Citation: Скрипник, С.Ю. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Софiя Юрiївна Скрипник ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - ОНЕУ , 2024. - 72 с.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: конкурентоспроможність
ресторанне підприємство
конкурентні переваги
competitiveness
restaurant enterprise
competitive advantages
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності понять конкуренції та конкурентоспроможності, наводяться різні визначення цих понять науковцями. Визначаються фактори впливу та розглядаються методи оцінки конкурентоспроможності. Проаналізовано сучасний стан ресторанної галузі та наведено загальну організаційно-економічну характеристику ресторану «Greenwich», визначено сильні та слабкі сторони підприємства. Запропоновано відкриття літнього майданчика та підвищення рівня присутності в соціальних мережах
The work deals with the theoretical aspects the essence of the concept of competition and competitiveness, different definitions of these concepts by scientists are given. Factors of influence are determined and methods of assessing competitiveness are considered. Author analysis the current state of the restaurant industry and the general organizational and economic characteristics of the "Greenwich" restaurant are given, the strengths and weaknesses of the enterprise are determined. The author proposed opening of the restaurant's summer terrace and increasing the level of presence in social networks
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18389
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Реферат Скрипник.pdf496,25 kBAdobe PDFView/Open
2024Skrypnyk1.pdf1,72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.