Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18732
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРудко, В.В.-
dc.contributor.authorСало, Я.В.-
dc.contributor.authorRudko, V.-
dc.contributor.authorSalo, Ya.-
dc.date.accessioned2024-11-07T08:05:42Z-
dc.date.available2024-11-07T08:05:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРудко В.В. Особливості просування екологічних товарів / В.В. Рудко, Я.В. Сало // Минуле, Сучасне, Майбутнє: матеріали студ. дистанційної наук.-практ. конф.: Одеський національний економічний університет, 2024. – Вип. 14. – C. 220-222.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18732-
dc.description.abstractВ сучасному світі, де турбота про навколишнє середовище стає все більш важливою, екологічні товари здобувають популярність серед споживачів. Вони втілюють у собі ідею відповідального споживання та збереження ресурсів. Проте, просування екологічних товарів має свої особливості, які вимагають уваги та комплексного підходу.en_US
dc.description.abstractIn today's world, where environmental concerns are becoming increasingly important, environmentally friendly products are gaining popularity among residents. They embrace the idea of ​​sustainable savings and conservation of resources. However, the production of environmentally friendly products has its own characteristics, which require respect for an integrated approach.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectекологічні товариen_US
dc.subjectпросування екологічних товарівen_US
dc.subjectenvironmental productsen_US
dc.subjectdrying of environmentally friendly goodsen_US
dc.titleОсобливості просування екологічних товарівen_US
dc.title.alternativeFeatures of the drying of environmentally friendly goodsen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
220-222.pdf251,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.