Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18746
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШміголь, М.М.-
dc.contributor.authorЄгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorShmigol, M.-
dc.contributor.authorYegupov, Y.-
dc.date.accessioned2024-11-10T09:04:54Z-
dc.date.available2024-11-10T09:04:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШміголь М. М. Планування інновацій в контексті управління конкурентоспроможністю послуг ресторанних закладів / М. М. Шміголь, Ю. А. Єгупов // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 13 вересня 2024 р.): Присвячується Янковому Олександру Григоровичу / уклад. Р.В. Грінченко. – Одеса: ОНЕУ, 2024. – С. 231-232.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18746-
dc.description.abstractВ умовах динамічних змін на вітчизняному ринку громадського харчування суттєвої актуальності набуває проблема підвищення конкурентоспроможності послуг підприємств ресторанного господарства. Ключовим чинником успішного функціонування ресторанних закладів в умовах ринкової конкуренції є інноваційна діяльність, яка належить до найважливіших об'єктів системи планування діяльності підприємства та інноваційного менеджменту.en_US
dc.description.abstractIn the conditions of dynamic changes in the domestic public market the problem of increasing nutrition is gaining significant relevance competitiveness of restaurant services. A key factor in the successful functioning of restaurants in the conditions market competition is innovative activity, which is one of the most important objects of the enterprise and innovation planning system management.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectплануванняen_US
dc.subjectінноваційні процесиen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectконкурентоспроможність послугen_US
dc.subjectplanningen_US
dc.subjectinnovative processesen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectcompetitiveness of servicesen_US
dc.titleПланування інновацій в контексті управління конкурентоспроможністю послуг ресторанних закладівen_US
dc.title.alternativeInnovation planning in the context of managing the competitiveness of restaurant servicesen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
231-232.pdf543,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.