Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18746
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шміголь, М.М. | - |
dc.contributor.author | Єгупов, Ю.А. | - |
dc.contributor.author | Shmigol, M. | - |
dc.contributor.author | Yegupov, Y. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-10T09:04:54Z | - |
dc.date.available | 2024-11-10T09:04:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шміголь М. М. Планування інновацій в контексті управління конкурентоспроможністю послуг ресторанних закладів / М. М. Шміголь, Ю. А. Єгупов // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 13 вересня 2024 р.): Присвячується Янковому Олександру Григоровичу / уклад. Р.В. Грінченко. – Одеса: ОНЕУ, 2024. – С. 231-232. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18746 | - |
dc.description.abstract | В умовах динамічних змін на вітчизняному ринку громадського харчування суттєвої актуальності набуває проблема підвищення конкурентоспроможності послуг підприємств ресторанного господарства. Ключовим чинником успішного функціонування ресторанних закладів в умовах ринкової конкуренції є інноваційна діяльність, яка належить до найважливіших об'єктів системи планування діяльності підприємства та інноваційного менеджменту. | en_US |
dc.description.abstract | In the conditions of dynamic changes in the domestic public market the problem of increasing nutrition is gaining significant relevance competitiveness of restaurant services. A key factor in the successful functioning of restaurants in the conditions market competition is innovative activity, which is one of the most important objects of the enterprise and innovation planning system management. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | планування | en_US |
dc.subject | інноваційні процеси | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність послуг | en_US |
dc.subject | planning | en_US |
dc.subject | innovative processes | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | competitiveness of services | en_US |
dc.title | Планування інновацій в контексті управління конкурентоспроможністю послуг ресторанних закладів | en_US |
dc.title.alternative | Innovation planning in the context of managing the competitiveness of restaurant services | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
231-232.pdf | 543,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.