Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18746
Назва: Планування інновацій в контексті управління конкурентоспроможністю послуг ресторанних закладів
Інші назви: Innovation planning in the context of managing the competitiveness of restaurant services
Автори: Шміголь, М.М.
Єгупов, Ю.А.
Shmigol, M.
Yegupov, Y.
Бібліографічний опис: Шміголь М. М. Планування інновацій в контексті управління конкурентоспроможністю послуг ресторанних закладів / М. М. Шміголь, Ю. А. Єгупов // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 13 вересня 2024 р.): Присвячується Янковому Олександру Григоровичу / уклад. Р.В. Грінченко. – Одеса: ОНЕУ, 2024. – С. 231-232.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: планування
інноваційні процеси
ресторанний бізнес
конкурентоспроможність послуг
planning
innovative processes
restaurant business
competitiveness of services
Короткий огляд (реферат): В умовах динамічних змін на вітчизняному ринку громадського харчування суттєвої актуальності набуває проблема підвищення конкурентоспроможності послуг підприємств ресторанного господарства. Ключовим чинником успішного функціонування ресторанних закладів в умовах ринкової конкуренції є інноваційна діяльність, яка належить до найважливіших об'єктів системи планування діяльності підприємства та інноваційного менеджменту.
In the conditions of dynamic changes in the domestic public market the problem of increasing nutrition is gaining significant relevance competitiveness of restaurant services. A key factor in the successful functioning of restaurants in the conditions market competition is innovative activity, which is one of the most important objects of the enterprise and innovation planning system management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18746
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
231-232.pdf543,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.