Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18817
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрикуліч, П.П.-
dc.contributor.authorКошельок, Г.В.-
dc.contributor.authorTrykulich, P.-
dc.contributor.authorKoshelok, H.-
dc.date.accessioned2024-11-25T14:33:59Z-
dc.date.available2024-11-25T14:33:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТрикуліч П. П.Оптимізація бізнес-процесів за допомогою штучного інтелекту / П. П. Трикуліч, Г. В. Кошельок // Студенти та молодь для майбутнього країни: матеріали Ⅶ Міжнародної наук.-практ. конф. здобувачів освіти та молодих вчених, (Бахмут, Харків, 17 листопада 2023 р.). – Бахмут, Харків, 2023. – С. 136-138.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18817-
dc.description.abstractТези описують, як штучний інтелект оптимізує бізнес-процеси, автоматизуючи рутинні завдання, підвищуючи якість обслуговування клієнтів та покращуючи аналітику, що сприяє підвищенню ефективності та конкурентоспроможності компаній.en_US
dc.description.abstractThe theses describe how artificial intelligence optimizes business processes by automating routine tasks, enhancing customer service, and improving analytics, thereby increasing companies' efficiency and competitiveness.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectавтоматизаціяen_US
dc.subjectданіen_US
dc.subjectобслуговування клієнтівen_US
dc.subjectбізнес-аналітикаen_US
dc.subjectкомп’ютерний зірen_US
dc.subjectмашинне навчанняen_US
dc.subjectautomationen_US
dc.subjectdataen_US
dc.subjectcustomer serviceen_US
dc.subjectbusiness analyticsen_US
dc.subjectcomputer visionen_US
dc.subjectmachine learningen_US
dc.titleОптимізація бізнес-процесів за допомогою штучного інтелектуen_US
dc.title.alternativeOptimization of business processes using artificial intelligenceen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
136-138.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.