Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18873
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.contributor.authorRemigailo, I.-
dc.date.accessioned2024-12-05T09:38:58Z-
dc.date.available2024-12-05T09:38:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifierУДК 338.488.2:640.412-
dc.identifier.citationСловник з дисципліни «Ревеню менеджмент у готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи» / уклад.: О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло. – Одеса: ОНЕУ, ротапринт, 2024. – 24 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18873-
dc.description.abstractСловник містить глосарій з ключовими термінами та поняттями, що є основою для вивчення ревеню менеджменту. Він допомагає студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками у сфері управління доходами в готельному та ресторанному бізнесі, що включає аналіз, планування та оптимізацію цінової політики, підвищення ефективності використання ресурсів та максимізацію прибутковості. Матеріали сприяють самостійній роботі студентів, полегшуючи розуміння складної термінології та її застосування у професійній діяльності.en_US
dc.description.abstractThe dictionary contains a glossary of key terms and concepts that are the basis for studying revenue management. It helps students master theoretical knowledge and practical skills in the field of revenue management in the hotel and restaurant business, which includes analysis, planning and optimization of pricing policy, increasing the efficiency of resource use and maximizing profitability. The materials contribute to the independent work of students, facilitating the understanding of complex terminology and its application in professional activities.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectревеню менеджментen_US
dc.subjectготельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectглосарійen_US
dc.subjectуправління доходамиen_US
dc.subjectціноутворенняen_US
dc.subjectоптимізація прибутковостіen_US
dc.subjectrevenue managementen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectglossaryen_US
dc.subjectrevenue managementen_US
dc.subjectpricingen_US
dc.subjectprofitability optimizationen_US
dc.titleСловник з дисципліни «Ревеню менеджмент у готельному та ресторанному бізнесі»en_US
dc.title.alternativeDictionary of the discipline "Revenue Management in the Hotel and Restaurant Business"en_US
dc.typeDictionaryen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf398,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.