Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19124
Назва: | Словник з дисципліни «Менеджмент в туризмі та готельно-ресторанної справі» |
Інші назви: | Thesaurus for the discipline "Management in tourism and hotel and restaurant business" |
Автори: | Лебедєв, І.В. Lebedyev, I. |
Бібліографічний опис: | Лебедєв І. В. Словник з дисципліни «Менеджмент в туризмі та готельно-ресторанної справі» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр усіх форм навчання зі спеціальностей «241 Готельно-ресторанна справа» і «242 Туризм». – Одеса: ОНЕУ, ротапринт, 2024. – 16 с. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | методологічний підхід механізм управління результативність менеджменту функція менеджменту methodological approach management mechanism effectiveness of management management function |
Короткий огляд (реферат): | Словник пояснює значення термінів і понять з метою допомогти студентам сформувати уявлення про менеджмент як сукупність наукових знань та практичного досвіду в управлінні у сфері туризму та готельно-ресторанної справи.
Словарь объясняет значение описываемых терминов и понятий с целью помочь студентам сформировать представление о менеджменте как совокупности научных знаний и практического опыта в управлении в сфере туризма и гостинично-ресторанного дела. The thesaurus explains the meaning of the described terms and concepts in order to help students form an understanding of management as a combination of scientific knowledge and practical experience in management in the field of tourism and hotel and restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19124 |
Інші ідентифікатори: | УДК 338.48 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16.pdf | 241,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.