Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19451
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T07:34:48Z | - |
dc.date.available | 2025-06-06T07:34:48Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Іванова О.А. Управлiння розвитком пдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Ольга Анатолiївна Iванова ; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська . - ОНЕУ , 2025.-72с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19451 | - |
dc.description.abstract | Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2025. У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління розвитком підприємства, зокрема проаналізовано сутність поняття «розвиток підприємства». Проаналізовано ринок ресторанних послуг України, обґрунтовано напрямок розвитку підприємства за допомогою матриці Ансоффа "товар - ринок". Запропоновано реалізувати проект відкриття нового ресторану в м. Київ | en_US |
dc.description.abstract | The paper examines theoretical aspects of enterprise development management; in particular, the concept’s essence of "enterprise development" is analyzed. The restaurant services market of Ukraine is analyzed, the direction of enterprise development is substantiated using the Ansoff matrix "product - market". It is proposed to implement a project to open a new restaurant in Kyiv | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський Національний Економічний Універсітет | en_US |
dc.subject | управління розвитком підприємства | en_US |
dc.subject | ринок ресторанних послуг України | en_US |
dc.subject | метод PEST-аналізу | en_US |
dc.subject | матриця "товар-ринок" І. Ансоффа | en_US |
dc.subject | мережевий графік | en_US |
dc.subject | enterprise development management | en_US |
dc.subject | restaurant services market of Ukraine | en_US |
dc.subject | PEST analysis method | en_US |
dc.subject | I. Ansoff's "product-market" matrix | en_US |
dc.subject | network graph | en_US |
dc.title | Управління розвитком підприємства громадського харчування | en_US |
dc.title.alternative | Management of the development of a catering enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванова О. анотація.doc.pdf | 309,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Іванова О. диплом.pdf | 1,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Іванова О. реферат.pdf | 353,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.