Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19459
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копняєв, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T10:01:42Z | - |
dc.date.available | 2025-06-06T10:01:42Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Копняєв В.С. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї консервного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй": спец. 073 / Владислав Сергiйович Копняєв ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - ОНЕУ , 2025.-72с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19459 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ПП «Демидівський консервний завод». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ПП «Демидівський консервний завод», що полягають оновленні виробничого обладнання. | en_US |
dc.description.abstract | Theoretical aspects of quality management and enterprise competitiveness are considered in the work. The financial and economic activity and business environment of PE "Demydivskyi Canning Plant" are analyzed. Measures to improve the quality management and competitiveness of the products of PE "Demydivskyi Canning Plant" are proposed, which consist in updating the production equipment. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський Національний Економічний Універсітет | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | управління | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | консервна промисловість | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | management | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | canning industry | en_US |
dc.title | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції консервного підприємства | en_US |
dc.title.alternative | Management of the quality and competitiveness of products of the canning enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Копняєв_анотація.pdf | 141,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Копняєв_диплом.pdf | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
реферат_Копняєв.pdf | 186,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.