Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19498
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуліковська, А.П.-
dc.date.accessioned2025-06-10T11:59:03Z-
dc.date.available2025-06-10T11:59:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКуліковська А.П. Управлiння розвитком пiдприємства ресторанного господарства на прикладi ПII "Макдональдз юкрейн ЛТД" : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою " Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Анна Павлiвна Кулiковська ; наук. кер. Наталя Степанiвна Мартинова . - ОНЕУ , 2025.-76с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19498-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретико-методичні засади стратегічного управління розвитком підприємств ресторанного господарства в умовах глобалізаційних змін. Особлива увага приділяється ролі корпоративної соціальної відповідальності як складової сучасних стратегій розвитку. Також розлянуто підходи до оцінки стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства с урахуванням принципів корпоративної соціальної відповідальності. Проведено оцінку організаційно-економічної діяльності ПІІ «Макдональдз юкрейн ЛТД», здійснено аналіз внутрішнього і зовнішнього середовища підприємства, а також практики впровадження принципів корпоративної соціальної відповідальності в діяльність компанії. Проаналізовано стратегічні орієнтири діяльності ПІІ «Макдональдз Юкрейн ЛТД» в умовах повоєнної відбудови України. Особливу увагу приділено розробці й впровадженню нових елементів корпоративної соціальної відповідальності та ESG-концепції як ключових інструментів підвищення конкурентоспроможності, посилення репутації бренду та довгострокового забезпечення сталого зростання компанії в сучасному соціально-економічному середовищі.en_US
dc.description.abstractThe thesis examines the theoretical and methodological foundations of strategic management in the development of restaurant enterprises under conditions of global change. Special attention is given to the role of corporate social responsibility as an integral component of modern development strategies. The study also explores approaches to assessing the strategic development of restaurant enterprises, taking into account corporate social responsibility principles. An evaluation of the organizational and economic performance of McDonald’s Ukraine Ltd. was conducted, along with an analysis of the company’s internal and external environments and its corporate social responsibility implementation practices. The strategic development priorities of McDonald’s Ukraine Ltd. in the context of Ukraine’s post-war recovery are analyzed. Special focus is placed on the development and implementation of new elements of corporate social responsibility and the ESG concept as key tools for enhancing competitiveness, strengthening brand reputation, and ensuring the company’s long-term sustainable growth in the modern socio-economic environment.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський Національний Економічний Універсітетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectстратегічне управлінняen_US
dc.subjectкорпоративна соціальна відповідальністьen_US
dc.subjectрозвиток підприємстваen_US
dc.subjectESG-концепціяen_US
dc.subject«fast food»en_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectstrategic managementen_US
dc.subjectcorporate social responsibilityen_US
dc.subjectenterprise developmenten_US
dc.subjectESG concepten_US
dc.titleУправління розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ПІІ «Макдональдз юкрейн ЛТД»)en_US
dc.title.alternativeManagement of the development of a restaurant business enterprise (on the example of McDonald’s Ukraine Ltd)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куліковська А.С.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
реферат Куліковська А.pdf464,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.