Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19570
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМахно, Д. А.-
dc.date.accessioned2025-07-07T06:59:22Z-
dc.date.available2025-07-07T06:59:22Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМахно Д.А. Економiчне обгрунтування проєкту створення суб'єкта пiдприємницької дiяльностi у сферi ресторанного бiзнесу на прикладi кав'ярнi-книгарнi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою"Економiка та планування бiзнесу" / Дiана Анатолiївна Махно ; наук. кер. Ольга Олексiївна Колесник . - ОНЕУ , 2025.-68с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19570-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері ресторанного бізнесу, зокрема у форматі кав’ярні-книгарні. Розглянуто бізнес-ідею створення креативного закладу, який поєднує кавову культуру з продажем книжкової продукції та елементами аніме-тематики. Проаналізовано конкурентне середовище ринку кав’ярень та книгарень, визначено основні внутрішні конкурентні переваги проєкту. Сформовано структуру стартового капіталу, розраховано поточні витрати на функціонування кав’ярні-книгарні, спрогнозовано прибутковість підприємства. Надано економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, визначено показники економічної ефективності, охарактеризовано основні ризики та запропоновано шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper deals with the theoretical foundations of starting a business in Ukraine in the field of restaurant business, in particular in the format of a coffee shop-bookstore. The business idea of creating a creative institution that combines coffee culture with the sale of book products and elements of anime themes is considered. The competitive environment of the coffee shop and bookstore market is analyzed, and the main internal competitive advantages of the project are identified. The structure of the start-up capital is formed, the current costs of the coffee shop-bookstore are calculated, and the profitability of the enterprise is predicted. n economic justification for the feasibility of the project is provided, indicators of economic efficiency are determined, the main risks are characterized, and ways to minimize them are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський Національний Економічний Універсітетen_US
dc.subjectкав’ярні-книгарняen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпоточні витратиen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectshop-bookstoreen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectcurrent costsen_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення суб’єкта підприємницької діяльності у сфері ресторанного бізнесу на прикладі створення кав’ярні-книгарніen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation of the project of creation of a business entity in the restaurant business using the example of creating a coffee shop-bookstoreen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Анотація_Махно.pdf144,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Махно_КРБ.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат Махно.pdf287,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.