Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6183
Title: Оцінка резервів підвищення прибутку підприємства на прикладі ПАТ «Одеський коровай»
Other Titles: Оценка резервов повышения прибыли предприятия на примере ОАО «Одесский каравай»
The estimation of reserves of increase of profit of enterprise on the example of JSC "Odessa loaf"
Authors: Смердова, Ю.П.
Issue Date: 2015
Keywords: хлібопекарська галузь
прибуток підприємства
хлебопекарная отрасль
прибыль предприятия
baking industry
the profits of the enterprise
Abstract: Метою роботи є дослідити теоретичні основи прибутку, розглянути його види та методи розрахунку, дослідити процес формування та розподілу прибутку, а також визначити резерви підвищення прибутку підприємства та розглянути діючі шляхи підвищення прибутковості на прикладі ПАТ «Одеський коровай».
Целью работы является исследовать теоретические основы прибыли, рассмотреть его виды и методы расчета, исследовать процесс формирования и распределения прибыли, а также определить резервы повышения прибыли предприятия и рассмотреть действующие пути повышения доходности на примере ОАО «Одесский каравай».
The aim of this work is to explore the theoretical basis of the profits, consider its types and methods of calculation, to explore the process of formation and profit distribution, and to determine the reserves to increase the profits of the enterprise and to consider the existing ways of increase of profitability on the example of JSC "Odessa loaf".
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6183
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.