Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7599
Назва: | Стан умов праці на виробництві та шляхи його поліпшення |
Інші назви: | Состояние условий труда на производстве и пути его улучшения State ofthe conditions in the workplace and ways to improve |
Автори: | Тимінська, А.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | умови праці виробництво молочний завод условия труда производство молочный завод working conditions production milk factory |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів.
Об’єкт дослідження ПАТ «Первомайський МКК»
У роботі розглядаються теоретичні аспекти умов праці як визначального фактору ефективності трудової діяльності.
Проаналізовано стан умов праці на ПАТ «Первомайський МКК»
Запропоновано шляхи підвищення ефективності умов праці на ПАТ «Первомайський ММК». Квалификационная работа магистра состоит из трех разделов. Объект исследования ПАО «Первомайский МКК» В работе рассматриваются теоретические аспекты условий труда как определяющего фактора эффективности трудовой деятельности. Проанализировано состояние условий труда на ПАО «Первомайский МКК» Предложены пути повышения эффективности условий труда на ПАО «Первомайский ММК». The siscon sists ofthree chapters. Object of study JSC "ICC Pervomajskiy" Diploma thеsis deals with theoretical aspects of theoretical aspects of working conditions as a determinant of efficiency of work. The state of labor conditions at JSC "ICC Pervomajskiy" isanalyzed. Ways of increasing the efficiency of working conditionsat JSC "ICC Pervomajskiy" аre offered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7599 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 216,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 200,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.