Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 41.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2017Економічне обґрунтування проекту створення магазину з продажу дитячих товарівМєліхової, В.А.
2018Управління прибутком підприємстваТкач, О.С.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануДемирова, М.Д.
2018Фактори та резерви підвищення прибутку підприємства (на прикладі ТОВ «Експедитор»)Ільєв, О.А.
2017Шляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарстваЖилович, Ю.І.
2017Ефективність господарської діяльності підприємства: показники та обґрунтування шляхів підвищенняБєлий, А.Є.
2020Економічне обґрунтування проекту створення комплексу перевалки зернаКарадяур, Х.М.
2020Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з виробництва соєвої продукціїПєпєльжи, Н.М.
2020Економічне обґрунтування проекту створення коворкінг центруБасюк, А.А.