Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 21.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Економічний аналіз за видами діяльностіВолкова, Н.А.; Волчек, Р.М.; Гайдаєнко, О.М.; Коляда, А.Л.; Шевчук, Н.С.; Чернишова, Л.В.; Volkova, N.; Volchek, R.; Gaidaienko, О.; Koliada, A.; Shevchuk, N.; Chernishova, L.
2019Визначення стратегічних перспектив розвитку підприємств молокопереробної галузіГайдаєнко, О.М.; Gaydaenko, O.
2018Удосконалення організаційного механізму управління розвитком підприємства (на прикладі СВК «Дружба»)Нейкова, Л.Б.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануДемирова, М.Д.
2017Шляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарстваЖилович, Ю.І.
2019Комплексна оцінка резервів підвищення прибутку підприємства»(на прикладі ПП “Дід Василь”)Абрамов, М.Н.
2019Аналіз фінансових результатів банку в сучасних умовах»( прикладі ПАТ «ПУМБ»Гладілка, Д.Г.
2019Шляхи підвищення рентабельності підприємстваКрюков, М.М.
2019Облік і контроль основних засобів: теоретичні основи та діюча практика (на прикладі ТОВ «Телекарт-Прилад»)Уманець, В.В.