00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробів)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Крохмаль, М.М.
dc.date.accessioned 2022-07-27T11:23:18Z
dc.date.available 2022-07-27T11:23:18Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Крохмаль, Марина Миколаївна Енергетичне обгрунтування проекту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробiв) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Марина Миколаївна Крохмаль ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 67 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Krokhmal.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто характеристику бізнес-ідеї з відкриття закладу в ресторанній сфері; розглянуто умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми підприємницької діяльності та системи оподаткування. Надана характеристика новостворюваного кафе. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанного бізнесу міста Одеса. Зроблена оцінка внутрішніх конкурентних переваг кафе-кондитерської. Сформулювало стартовий капітал на створення кафе-кондитерської та поточних витрат на функціонування кафе-кондитерської. Спрогнозовано дохід та прибуток від реалізації проекту. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовано можливі ризики та заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The work considers the theoretical foundations of the beginning of own business in the sphere of restaurant business: The characteristic of the business idea of opening an establishment in the restaurant sphere is examined; conditions of organization and implementation of business activities in Ukraine in the sphere of restaurant business are examined; The choice of organization and legal form of business activities and taxation system is substantiated. Characteristics of the new cafe. Analyzed the competitive environment in the market of restaurant business in the city of Odessa. Estimated the internal competitive advantages of the cafe-confectionery. Formulated the starting capital for the creation of a cafe-confectionery and operating costs for the functioning of the cafe-confectionery. With the projected income and profit in the implementation of the project; made calculations of indicators of economic efficiency of the project; analyzed the possible risks and measures to minimize them.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject підприємницька діяльність en_US
dc.subject кафе en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризики en_US
dc.subject дохід en_US
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject business activity en_US
dc.subject cafe en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profit en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risks en_US
dc.subject income en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробів) en_US
dc.title.alternative Economic justification of the project of creation of the cafe-confectionery (production and sale of confectionery) en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу