00 DSpace/Manakin Repository

Економічне обґрунтування створення власної справи у ресторанній сфері

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гусін, О.В.
dc.date.accessioned 2022-07-29T07:57:54Z
dc.date.available 2022-07-29T07:57:54Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Гусiн, Олександр Васильович Економiчне обгрунтування створення власної справи в рестораннiй сферi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Васильович Гусiн ; наук. кер. Наталя Вячеславiвна Захарченко. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 80 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Gusin.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні аспекти організації бізнесу в ресторанній сфері: надано характеристику бізнес-ідеї; обґрунтовано нормативно-правові засади діяльності в ресторанній сфері; визначено та надано характеристику організаційно-правової форми майбутнього бізнесу та обраної системи оподаткування. Проаналізовано: кон’юнктура та перспективи розвитку ресторанного ринку України та здійснено оцінку внутрішніх конкурентних переваг та обґрунтування формату новостворюваного ресторанного закладу, а також зроблено аналіз витрат на відкриття ресторану «Стейкхоум». Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Надано прогнозування доходів та прибутку від функціонування ресторану «Стейкхоум». Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The paper considers the theoretical aspects of business organization in the restaurant industry: a description of the business idea; the normative-legal bases of activity in the restaurant sphere are substantiated; defined and provided a description of the organizational and legal form of future business and the chosen system of taxation. Analyzed: the situation and prospects for the development of the restaurant market in Ukraine and assessed the internal competitive advantages and justification of the format of the newly established restaurant, as well as an analysis of the costs of opening a restaurant "Steakhouse". An assessment of the economic efficiency of the project. The forecast of income and profit from the operation of the restaurant "Steakhouse" is provided. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject прогнозування en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject forecasting en_US
dc.subject analysis en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування створення власної справи у ресторанній сфері en_US
dc.title.alternative The economic justification of the project of creation of own business in the restaurant industry en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу