DSpace Repository

Економічне обґрунтування проекту створення кальянного закладу

Show simple item record

dc.contributor.author Ржевський, В.В.
dc.date.accessioned 2022-07-29T10:59:16Z
dc.date.available 2022-07-29T10:59:16Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Ржевський, Валерiй Валерiйович Економiчне обгрунтування проєкту створення кальянного закладу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Валерiй Валерiйович Ржевський ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 83 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/Rzhevskyi.pdf
dc.description Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу у сфері послуг: запропоновано бізнес-ідею створення кальянного закладу; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Розглянуто поточну ситуацію на вітчизняному ринку кальян них закладів. Проаналізовано конкурентне середовище та визначені внутрішні конкурентні переваги. Розраховано витрати на створення та функціонування кальянного закладу. Розраховано прибуток від реалізації середнього чеку. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The final work consists of three sections. The final work considers the general concept of creating a business in the field of services: the business idea of creation of a hookah bar; the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity in Ukraine are investigated. The current situation on the domestic market of fitness clubs is considered. The competitive environment and certain internal competitive advantages are analyzed. The cost of creating and operating a hookah bar is calculated. The profit from the sale of average check is calculated. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and proposed measures to minimize them.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject кальянний заклад en_US
dc.subject табак en_US
dc.subject споживачі en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проект en_US
dc.subject конкурентні переваги en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризики en_US
dc.subject 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність en_US
dc.subject hookah bar en_US
dc.subject tobacco en_US
dc.subject consumers en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject competitive advantages en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risks en_US
dc.title Економічне обґрунтування проекту створення кальянного закладу en_US
dc.title.alternative The economic justification of the project of creation of the outerwear store en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account