dc.contributor.author |
Цибулівська, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2022-07-29T11:45:37Z |
|
dc.date.available |
2022-07-29T11:45:37Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Цибулiвська, Снiжана Вадимiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення пiдприємства з виробництва та продажу продуктiв тваринництва : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Снiжана Вадимiвна Цибулiвська ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 74 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://local.lib/diploma/Tsybulivska.pdf |
|
dc.description |
Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
en_US |
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються теоретичні засади відкриття власної справи з виробництва сирів; досліджуються нормативно-правові умови здійснення підприємницької діяльності в Україні; проаналізовано зовнішнє середовище на ринку молочної продукції; надано оцінку внутрішніх конкурентних переваг майбутнього бізнесу; проаналізовано інвестиційні та операційні витрати; здійсненно прогнозування доходів та прибутку від реалізації продукції; наведено розрахунок критеріїв ефективності проєкту; виявлені основні проєктні ризики та шляхи їхньої мінімізації. |
en_US |
dc.description.abstract |
business planning”. – Odessa National Economics University. – Odessa, 2022. In the qualifying work the theoretical bases of opening own business on manufacture of cheeses are considered; the normative and legal conditions for doing business in Ukraine are studied; the external environment in the dairy market is analyzed; an assessment of the internal competitive advantages of future business; investment and operating costs are analyzed; feasible forecasting of income and profit from sales; the calculation of project efficiency criteria is given; the main project risks and ways to minimize them are identified. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
бізнес-ідея |
en_US |
dc.subject |
підприємництво |
en_US |
dc.subject |
ринок молока |
en_US |
dc.subject |
ринок сирів |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
конкуренція |
en_US |
dc.subject |
прибутковість |
en_US |
dc.subject |
ризик |
en_US |
dc.subject |
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
en_US |
dc.subject |
entrepreneurship |
en_US |
dc.subject |
business idea |
en_US |
dc.subject |
milk market |
en_US |
dc.subject |
cheese market |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
competition |
en_US |
dc.subject |
profitability |
en_US |
dc.subject |
risk |
en_US |
dc.title |
Економічне обґрунтування проєкту створення підприємства з виробництва та продажу продуктів тваринництва |
en_US |
dc.title.alternative |
The economic justification of the project of creation of the production and sale of livestock products enterprise |
en_US |
dc.type |
Diplomas |
en_US |