DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення агропідприємства з переробки молока»

Show simple item record

dc.contributor.author Догадаєв, С.В.
dc.date.accessioned 2023-08-01T10:10:07Z
dc.date.available 2023-08-01T10:10:07Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Догадаєв С.В. Економiчне обгрунтування проєкту створення агропiдприємства з переробки молока : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Сергiй Вiкторович Догадаєв; наук. кер. Едуард Андрiйович Каражия. - ОНЕУ, 2023. - 85 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Dogadaev.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері переробки молока: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері молочної продукції. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері молочної продукції у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного підприємства. Розраховано витрати на створення та функціонування підприємства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. en_US
dc.description.abstract The work deals with the theoretical foundations of starting a business in the field of milk processing: the business idea of starting a business is considered; the regulatory framework for entrepreneurial activity in Ukraine in the field of dairy products is studied. The competitive environment in the field of dairy products in Odesa is analyzed and the internal competitive advantages of the created enterprise are determined. The costs of creating and operating the enterprise are calculated. Profit from product sales is forecasted. The economic efficiency of the project is estimated. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject власна справа en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject переробка молока en_US
dc.subject сироваріння en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject технології en_US
dc.subject прибуток en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject own business en_US
dc.subject project en_US
dc.subject milk processing en_US
dc.subject cheese making en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject technology en_US
dc.subject profit en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення агропідприємства з переробки молока» en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating an agricultural enterprise for milk processing en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account