DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту створення ресторанно-готельного комплексу

Show simple item record

dc.contributor.author Тукан, Є.С.
dc.date.accessioned 2023-08-02T11:29:18Z
dc.date.available 2023-08-02T11:29:18Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Тукан, Є.С. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторанно-готельного комплексу: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Єлизавета Сергiївна Тукан; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2023. - 69 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Tukan.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері готельно-ресторанного бізнесу: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи, а саме готельно-ресторанного комплексу; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище, спрогнозовано прибуток та грошовий потік, сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати, були розглянуті формули та методи для прогнозування виручки, визначення чистого прибутку, розрахунку показників ефективності проєкту, таких як чиста теперішня вартість, індекс доходності та внутрішня норма прибутковост для готельно ресторанного комплексу і. Також були обговорені питання щодо ризиків, заходів мінімізації ризиків та висновків, пов'язаних з готельно-ресторанним бізнесом en_US
dc.description.abstract This research paper examines the theoretical foundations of starting a business in Ukraine in the hotel-restaurant sector. It explores the business idea of establishing a hotel-restaurant complex and investigates the regulatory framework governing entrepreneurial activities in this field in Ukraine.The competitive environment is analyzed, and the projected profits and cash flow are forecasted. The initial capital required for the project implementation is determined, and the current expenses are calculated. Formulas and methods for revenue forecasting, net profit determination, and evaluation of project efficiency are discussed, including net present value, profitability index, and internal rate of return for the hotel-restaurant complex. The paper also addresses the issues of risks, risk mitigation measures, and conclusions related to the hotel-restaurant business.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject готельно en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject ринок готельно-ресторанних послуг en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject hotel en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject hotel-restaurant business en_US
dc.subject hotel-restaurant service market en_US
dc.subject expenses en_US
dc.subject analysis en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту створення ресторанно-готельного комплексу en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of creating a restaurant and hotel complex en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account