DSpace Repository

Економічне обґрунтування проєкту відкриття ресторану української кухні в Австрії

Show simple item record

dc.contributor.author Понуріна, Л.О.
dc.date.accessioned 2023-08-04T09:22:44Z
dc.date.available 2023-08-04T09:22:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Понуріна Л.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану української кухнi в Австрiї: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Людмила Олександрiвна Понурiна; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська. - ОНЕУ, 2023. - 82 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2023Ponurina.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Австрії в сфері ресторанного господарства; розглянуто загальну концепцію відкриття ресторану української кухні, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Австрії у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проєктом. Визначено доходи та прибуток від реалізації продукції, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізації en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Austria in the field of restaurant business; the general concept of opening a restaurant of Ukrainian cuisine is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Austria in this field is studied. The competitive environment in the restaurant industry was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the sale of products were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject бізнес-ідея en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject прибутковість en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject доцільність en_US
dc.subject ризик en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject business idea en_US
dc.subject project en_US
dc.subject profitability en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject feasibility en_US
dc.subject risk en_US
dc.title Економічне обґрунтування проєкту відкриття ресторану української кухні в Австрії en_US
dc.title.alternative Economic substantiation for the project of opening a restaurant of Ukrainian cuisine in Austria en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account