00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення асортиментної політики підприємств ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Апостол, А.М.
dc.date.accessioned 2023-08-15T08:47:15Z
dc.date.available 2023-08-15T08:47:15Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Апостол А.М. Удосконалення асортиментної полiтики пiдприємств ресторанного господарства на прикладi кафе-бару "Мiлано" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Алiна Михайлiвна Апостол; наук. кер. Юрiй Артемович Єгупов . - ОНЕУ, 2023. - 75 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/ApostolA.pdf
dc.description ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче en_US
dc.description.abstract У роботі досліджені теоретичні аспекти формування асортиментної політики на підприємствах ресторанного господарства. Визначено сутність і види асортиментної політики підприємства, розглянуто склад чинників, що впливають на її формування. Розглянуто особливості формування і напрямки вдосконалення асортиментної політики на підприємствах ресторанного господарства. Дана загальна характеристика кафе-бару «Мілано» і проаналізована динаміка основних показників його господарської діяльності за 2019-2021 роки. Досліджені склад та структура асортименту продукції, проаналізований попит на окремі асортиментні групи страв і напоїв та їх вклад у формування доходів на аналізованому підприємстві. Обґрунтовані напрямки та шляхи удосконалення асортиментної політики кафе-бару «Мілано». Представлені розрахунки економічної ефективності впровадження запропонованих заходів. en_US
dc.description.abstract The paper examines the theoretical aspects of the formation of the assortment policy at the enterprises of the restaurant industry. The essence and types of the assortment policy of the enterprise are determined, the composition of factors affecting its formation is considered. The peculiarities of the formation and directions of improvement of the assortment policy at the enterprises of the restaurant industry are considered. The general characteristics of the "Milano" cafe-bar are given and the dynamics of the main indicators of its economic activity for 2019-2021 are analyzed. The composition and structure of the assortment of products were studied, the demand for separate assortment groups of dishes and drinks and their contribution to the formation of income at the analyzed enterprise were analyzed. Reasonable directions and ways to improve the assortment policy of the "Milano" cafe-bar. Calculations of the economic efficiency of the implementation of the proposed measures are presented.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject номенклатура en_US
dc.subject асортимент en_US
dc.subject асортиментна політика en_US
dc.subject ресторанний заклад en_US
dc.subject структура асортименту en_US
dc.subject страви і напої en_US
dc.subject дохід ресторанного закладу en_US
dc.subject собівартість en_US
dc.subject прибуток від реалізації послуг en_US
dc.subject економічна ефективність en_US
dc.subject nomenclature en_US
dc.subject assortment en_US
dc.subject assortment policy en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject assortment structure en_US
dc.subject meals and drinks en_US
dc.subject income of the restaurant en_US
dc.subject cost en_US
dc.subject profit from the sale of services en_US
dc.subject economic efficiency en_US
dc.title Удосконалення асортиментної політики підприємств ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано») en_US
dc.title.alternative Improvement of the assortment policy of restaurant enterprises (on the example of the cafe-bar «Milano») en_US
dc.type Diplomas en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу