00 DSpace/Manakin Repository
Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Alma Mater
→
Конференції здобувачів вищої освіти
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Колчаг, К.І.
;
Kolchag K.
URI:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609
Дата:
2024
Короткий опис(реферат):
Обслуговування на підприємствах ресторанного господарства може бути оцінене за допомогою різних критеріїв якості.
Service at restaurant enterprises can be evaluated using various quality criteria.
Суть розробки, основні результати:
Науковий керівник Нєчева Н. В.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
123-125.pdf
Розмір:
296.4Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Конференції здобувачів вищої освіти
[129]
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися