dc.contributor.author |
Колчаг, К.І. |
|
dc.contributor.author |
Kolchag K. |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-15T12:19:54Z |
|
dc.date.available |
2024-05-15T12:19:54Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Колчаг К. І. Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / К. І. Колчаг // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 123-125. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609 |
|
dc.description |
Науковий керівник Нєчева Н. В. |
en_US |
dc.description.abstract |
Обслуговування на підприємствах ресторанного господарства може бути оцінене за допомогою різних критеріїв якості. |
en_US |
dc.description.abstract |
Service at restaurant enterprises can be evaluated using various quality criteria. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
en_US |
dc.subject |
обслуговування |
en_US |
dc.subject |
ресторанне господарство |
en_US |
dc.subject |
service |
en_US |
dc.subject |
restaurant business |
en_US |
dc.title |
Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Criteria of service quality at restaurant enterprises |
en_US |
dc.type |
Conference Abstract |
en_US |