00 DSpace/Manakin Repository

Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Колчаг, К.І.
dc.contributor.author Kolchag K.
dc.date.accessioned 2024-05-15T12:19:54Z
dc.date.available 2024-05-15T12:19:54Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Колчаг К. І. Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / К. І. Колчаг // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 123-125. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609
dc.description Науковий керівник Нєчева Н. В. en_US
dc.description.abstract Обслуговування на підприємствах ресторанного господарства може бути оцінене за допомогою різних критеріїв якості. en_US
dc.description.abstract Service at restaurant enterprises can be evaluated using various quality criteria.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject обслуговування en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject service en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.title Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Criteria of service quality at restaurant enterprises en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу