Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Колчаг, К.І. | |
dc.contributor.author | Kolchag K. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-15T12:19:54Z | |
dc.date.available | 2024-05-15T12:19:54Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Колчаг К. І. Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / К. І. Колчаг // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 123-125. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609 | |
dc.description | Науковий керівник Нєчева Н. В. | en_US |
dc.description.abstract | Обслуговування на підприємствах ресторанного господарства може бути оцінене за допомогою різних критеріїв якості. | en_US |
dc.description.abstract | Service at restaurant enterprises can be evaluated using various quality criteria. | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | обслуговування | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | service | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.title | Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Criteria of service quality at restaurant enterprises | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |