00 DSpace/Manakin Repository

Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Корак, О.С.
dc.contributor.author Korak O.
dc.date.accessioned 2024-05-15T12:34:59Z
dc.date.available 2024-05-15T12:34:59Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Корак О. С. Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану / О. С. Корак // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 133-135. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17612
dc.description Науковий керівник Захарчук В. Г. en_US
dc.description.abstract Постановка проблеми у загальному вигляді. У сучасному світі, де технології і конкуренція розвиваються з кожним роком, оптимізація процесів обслуговування стає критично важливою для бізнесу та організацій. Однією з ключових проблем є управління чергами, яке впливає на ефективність обслуговування та задоволеність клієнтів. en_US
dc.description.abstract Formulation of the problem in general. In today's world, where technology and competition are developing every year, optimization of service processes is becoming critically important for businesses and organizations. One of the key challenges is queue management, which affects service efficiency and customer satisfaction.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject технології en_US
dc.subject конкуренція en_US
dc.subject оптимізація процесів обслуговування en_US
dc.subject управління чергами en_US
dc.subject technologies en_US
dc.subject konkurentsiya en_US
dc.subject optymizatsiya en_US
dc.subject queue management en_US
dc.title Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану en_US
dc.title.alternative Servisy obsluhovuvannya cherhy yak optymizatsiya roboty restoranu en_US
dc.type Conference Abstract en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу