DSpace Repository

Функціонування міжнародних готельних мереж в Україні (на прикладі готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre»)

Show simple item record

dc.contributor.author Оліферчук, Є.О.
dc.date.accessioned 2024-06-19T06:36:11Z
dc.date.available 2024-06-19T06:36:11Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Оліферчук Є.О. Функцiонування мiжнародних готельних мереж в Українi (на прикладi готелю "Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre"): квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Економiка та органiзацiя готельно- ресторанної справи" / Єлизавета Олегiвна Олiферчук; наук. кер. Свiтлана Сергiївна Галасюк. - ОНЕУ, 2024. - 71 с. en_US
dc.identifier.uri http://local.lib/diploma/2024Oliferchuk.pdf
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес функціонування міжнародних готельних мереж в Україні. У роботі розкрито сутність, ознаки та особливості функціонування міжнародних готельних мереж; розглянуто поширення міжнародних готельних мереж різних брендів у світі; проведено моніторинг сучасного розвитку міжнародних готельних мереж в Україні. В аналітичній частині досліджено специфіку функціонування готеля «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre» у складі мережі; проаналізовано номерний фонд та інфраструктуру сервісу готеля «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre»; проведено аналіз формування готельного продукту «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre» на підставі відгуків гостей. Оцінено конкуренту позицію готеля «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre» на ринку готельних послуг м. Київ; розроблено комплекс заходів щодо вдосконалення функціонування готеля та економічно обґрунтовано окремі пропоновані заходи en_US
dc.description.abstract The qualification work consists of three sections. The object of the study is the process of functioning of international hotel chains in Ukraine. The work reveals the essence, signs and peculiarities of the functioning of international hotel chains; the distribution of international hotel chains of various brands in the world is considered; monitoring of the modern development of international hotel chains in Ukraine was carried out. In the analytical part, the specifics of the operation of the hotel "Radisson Blu Hotel Kyiv City Center" as part of the network were investigated; the room stock and service infrastructure of the Radisson Blu Hotel Kyiv City Center hotel were analyzed; an analysis of the formation of the hotel product "Radisson Blu Hotel Kyiv City Center" was carried out based on guest reviews. The competitive position of the hotel "Radisson Blu Hotel Kyiv City Center" on the market of hotel services in Kyiv was evaluated; a set of measures to improve the hotel's functioning has been developed and some proposed measures have been economically substantiated.
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одеський національний економічний університет en_US
dc.subject готельна мережа en_US
dc.subject міжнародні готельні ланцюги en_US
dc.subject готельний бренд en_US
dc.subject стандартизація послуг en_US
dc.subject готель en_US
dc.subject hotel network en_US
dc.subject international hotel chains en_US
dc.subject hotel brand en_US
dc.subject standardization of services en_US
dc.subject hotel en_US
dc.title Функціонування міжнародних готельних мереж в Україні (на прикладі готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre») en_US
dc.title.alternative Functioning of international hotel chains in Ukraine (on the example of «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre») en_US
dc.type Diplomas en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account