Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055
Назва: Управління маркетинговою діяльністю ресторанного бізнесу
Інші назви: Management of marketing activity of restaurant business
Автори: Свирид К.І.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: маркетингова діяльність
ресторанний бізнес
ефективність рекламних заходів
просування бренду
концепція
marketing activity
restaurant business
advertising effectiveness
brand promotion
concept
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингової діяльності та її особливості в ресторанному бізнесі.
The theoretical aspects of marketing activity and its features in the restaurant business are considered in the work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10055
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СВИРИД К.І. Кваліфікаційна робота.pdf689,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Свирид К.І. Реферат.pdf662,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.