Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10641
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБадалов, Р.А.-
dc.date.accessioned2019-12-12T14:14:56Z-
dc.date.available2019-12-12T14:14:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10641-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа» – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. В роботі розглянуто теоретичні засади управління обслуговуванням споживачів послуг підприємств ресторанного бізнесу, зокрема: основні чинники менеджменту та принципи господарського управління закладами ресторанного господарства (ЗРГ), управління процесом обслуговування в ЗРГ та проектування процесу надання послуг. Також досліджено сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства України та Одеського регіону. Надано організаційно-економічну характеристику кафе «Мангал№1». Досліджено існуючу систему управління закладом та стан організації обслуговування споживачів. Оцінено рівень якості обслуговування споживачів кафе.ru_RU
dc.description.abstractQualifying work for obtaining an educational bachelor's degree in specialty 241 "Hotel-restaurant business" for educational program 241 "Hotel-restaurant business" - Odessa National Economic University, Odessa, 2019 Diploma thesis deals the theoretical and practical principles of management of consumer services for restaurant business enterprises are considered, in particular: the main factors of management and principles of the economic management of restaurants of the restaurant industry, the management of the service process in restaurant business enterprises are considered and the design of the service delivery process. The current state and trends of the restaurant industry in Ukraine and the Odessa region are also researched. Organizational and economic characteristics of the cafe "Mangal №1" are provided. The existing system of management of the institution and the state of the organization of consumer services are investigated. The level of quality of service of cafe consumers is estimated. Proposed: - reserves for improving the organizational and trading activities of the cafe "Mangal №1"; - directions of improvement of personnel management in the institution; - implementation of the quality management system of the cafe "Mangal №1"-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectкафеru_RU
dc.subjectгостинністьru_RU
dc.subjectуправління закладами ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectуправління процесом обслуговування в закладах ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectуправління якістю послуг в закладах ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.subjectrestaurant facilitiesru_RU
dc.subjectcafesru_RU
dc.subjecthospitalityru_RU
dc.subjectmanagement of restaurant facilitiesru_RU
dc.subjectmanagement of the service process in restaurantsru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.subjectquality management services in restaurantsru_RU
dc.titleУдосконалення управління обслуговуванням споживачів послуг ресторанівru_RU
dc.title.alternativeImproving the management of consumer services for restaurant servicesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf193,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Бадалов Р.А. Реферат.pdf483,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.