Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10641
Title: Удосконалення управління обслуговуванням споживачів послуг ресторанів
Other Titles: Improving the management of consumer services for restaurant services
Authors: Бадалов, Р.А.
Issue Date: 2019
Keywords: ресторанне господарство
заклади ресторанного господарства
кафе
гостинність
управління закладами ресторанного господарства
управління процесом обслуговування в закладах ресторанного господарства
управління якістю послуг в закладах ресторанного господарства
catering
restaurant facilities
cafes
hospitality
management of restaurant facilities
management of the service process in restaurants
restaurant management
quality management services in restaurants
Abstract: Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»; за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа» – Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2019. В роботі розглянуто теоретичні засади управління обслуговуванням споживачів послуг підприємств ресторанного бізнесу, зокрема: основні чинники менеджменту та принципи господарського управління закладами ресторанного господарства (ЗРГ), управління процесом обслуговування в ЗРГ та проектування процесу надання послуг. Також досліджено сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства України та Одеського регіону. Надано організаційно-економічну характеристику кафе «Мангал№1». Досліджено існуючу систему управління закладом та стан організації обслуговування споживачів. Оцінено рівень якості обслуговування споживачів кафе.
Qualifying work for obtaining an educational bachelor's degree in specialty 241 "Hotel-restaurant business" for educational program 241 "Hotel-restaurant business" - Odessa National Economic University, Odessa, 2019 Diploma thesis deals the theoretical and practical principles of management of consumer services for restaurant business enterprises are considered, in particular: the main factors of management and principles of the economic management of restaurants of the restaurant industry, the management of the service process in restaurant business enterprises are considered and the design of the service delivery process. The current state and trends of the restaurant industry in Ukraine and the Odessa region are also researched. Organizational and economic characteristics of the cafe "Mangal №1" are provided. The existing system of management of the institution and the state of the organization of consumer services are investigated. The level of quality of service of cafe consumers is estimated. Proposed: - reserves for improving the organizational and trading activities of the cafe "Mangal №1"; - directions of improvement of personnel management in the institution; - implementation of the quality management system of the cafe "Mangal №1"
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10641
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота.pdf193,86 kBAdobe PDFView/Open
Бадалов Р.А. Реферат.pdf483,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.