Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10663
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтойка, Х.І.-
dc.date.accessioned2019-12-17T08:04:51Z-
dc.date.available2019-12-17T08:04:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10663-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти методичних основ бізнес планування в ринкових умовах, сутність, класифікація і сфера застосування бізнес плану інвестиційного проекту та зміст основних розділів бізнес-плану Проаналізовано стан та перспективи розвитку ресторанного господарства в місті одеса, надана характеристика та розрахунки очікуваних доходів підприємства та витрати на реалізацію окремих завдань проведені розрахунки очікуваних доходів підприємства та витрати на реалізацію окремих завдань Запропоновано створення кафе-кондитерську «Карамель».В організаційному та виробничому планах та сформульовані висновки про доцільність реалізації проекту з позицій економічної ефективності.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of the methodological basics of business planning in market conditions, essence, classification and scope of application of the business plan of the investment project and the content of the main sections of the business plan are considered in the paper. The state and prospects of development of the restaurant industry in the city of Odessa are analyzed, the characteristics and calculations of the expected revenues of the enterprise and expenses for realization of individual tasks are carried out, calculations of the expected revenues of the enterprise and expenses for the implementation of individual tasks are performed. It is proposed to create a cafe-confectionery «Caramel» in organizational and production plans and formulated conclusions about the feasibility of the project implementation from the standpoint of cost-effectiveness.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectбізнес-планru_RU
dc.subjectінвестиційний проектru_RU
dc.subjectбізнес-плануванняru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectмаркетинговий планru_RU
dc.subjectрекламаru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectштатний розкладru_RU
dc.subjectвиробничий планru_RU
dc.subjectbusiness planru_RU
dc.subjectinvestment projectru_RU
dc.subjectbusiness planningru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.subjectmarketing planru_RU
dc.subjectadvertisingru_RU
dc.subjectpersonnelru_RU
dc.subjectstaffing scheduleru_RU
dc.subjectproduction planru_RU
dc.titleМаркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану кафе-кондитерської «Карамель»ru_RU
dc.title.alternativeMarketing and organizational aspects of developing a business plan for the café confectionery «Caramel»ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стойка Х. І. Реферат.pdf140,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кваліфікаційна робота.pdf200,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.