Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 131-139 зі 139.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2022Готельний продукт та його складові: термінологічні уточнення і практичне застосуванняГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Вплив придорожньої та туристичної інфраструктури на розвиток автотуризму в УкраїніГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2023Реалії розвитку ресторанного бізнесу України під час війниГаласюк, С.С.; Кертичак, Ю.Ю.; Galasyuk, S.; Kertichak, Yu.
2022Аналіз конкурентних позицій бальнеологічних санаторіїв Закарпатської областіГаласюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V.
2022Автотуризм в Україні: особливості, переваги, проблеми і перспективи розвиткуГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Сучасні реалії розвитку бальнеологічного туризму в ЗакарпаттіГаласюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V.
2023Бальнеологічний туризм: сутність, ознаки та чинники розвиткуГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functionsGalasyuk, S.; Le Tran Bao Ngoc; Галасюк, С.С.; Le Tran Bao Ngoc
2024Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для УкраїниГаласюк, С.С.; Давиденко, І.В.; Нездоймінов, С.Г.; Шикіна, О.В.; Герасименко, В.Г.; Бедрадіна, Г.К.; Кунділовська, Т.А.; Galasyuk, S.; Davydenko, I.; Nezdoyminov, S.; Shykina, O.; Gerasimenko, V.; Bedradina, G.; Kundilovskaya, T.