Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11368
Title: | Товарознавча та санітарно-гігієнічна експертиза свіжої риби |
Other Titles: | Commodity and sanitary expertise of fresh fish |
Authors: | Борщ, Л.А. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | товарознавча експертиза санітарно-гігієнічна експертиза риба споживні властивості показники якості сommodity expertise hygiene expertise fish consumption properties quality indicators 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність кафедра експертизи товарів та послуг |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти: характеристика риби як промислової сировини; аналіз особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи; показники якості та безпечності риби.
Проаналізовано: стан ринку та розвитку рибного господарства України; асортимент та споживні властивості живої риби; особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи рибної продукції;
Запропоновано: дослідити методику товарознавчої експертизи живої риби; провести комплексну експертизу живої риби. Diploma thesis deals with theoretical aspects of characterization of fish as an industrial raw material; analysis of peculiarities of sanitary-hygienic examination; indicators of fish quality and safety. Analyzed: the state of the market and development of fisheries in Ukraine; assortment and consumption properties of live fish; peculiarities of sanitary and hygienic examination of fishery products; It is suggested to: investigate the methodology of live examination of live fish; to conduct a comprehensive examination of live fish. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11368 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Борщ Л.А. Кваліфікаційна робота.pdf | 346,64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Борщ Л.А. Реферат.pdf | 310,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.