Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11368
Title: Товарознавча та санітарно-гігієнічна експертиза свіжої риби
Other Titles: Commodity and sanitary expertise of fresh fish
Authors: Борщ, Л.А.
Issue Date: 2019
Keywords: товарознавча експертиза
санітарно-гігієнічна експертиза
риба
споживні властивості
показники якості
сommodity expertise
hygiene expertise
fish
consumption properties
quality indicators
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра експертизи товарів та послуг
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти: характеристика риби як промислової сировини; аналіз особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи; показники якості та безпечності риби. Проаналізовано: стан ринку та розвитку рибного господарства України; асортимент та споживні властивості живої риби; особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи рибної продукції; Запропоновано: дослідити методику товарознавчої експертизи живої риби; провести комплексну експертизу живої риби.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of characterization of fish as an industrial raw material; analysis of peculiarities of sanitary-hygienic examination; indicators of fish quality and safety. Analyzed: the state of the market and development of fisheries in Ukraine; assortment and consumption properties of live fish; peculiarities of sanitary and hygienic examination of fishery products; It is suggested to: investigate the methodology of live examination of live fish; to conduct a comprehensive examination of live fish.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11368
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борщ Л.А. Кваліфікаційна робота.pdf346,64 kBAdobe PDFView/Open
Борщ Л.А. Реферат.pdf310,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.