Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12778
Назва: Туристичні кластери як спосіб комплексності розвитку регіонів
Автори: Ремігайло, І.Ю.
Бібліографічний опис: Ремігайло І.Ю. Туристичні кластери як спосіб комплексності розвитку регіонів / І.Ю. Ремігайло // «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (16 листопада; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020 .- С. 34-35.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кластери
туризм
розвиток регіонів
Короткий огляд (реферат): Перш за все, слід пояснити сутність «туристичних кластерів». Існує велика кількість визначень кластера. Це визначення порівняно молоде і ще остаточно не сформувалося у класичні рамки. Виникло воно природньо з потреб бізнесу як альтернатива не дуже ефективному галузевому розподілу економіки. Це можна також спостерігати в історії державного управління туризмом в Україні. Він був в культурі, спорті і молоді, інфраструктурі, економіці. При цьому, кожен раз це виглядало логічно, але чомусь не дуже працювало. Справа в тому, що туризм - це понад 50 галузей економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12778
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34-35.pdf160,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.