Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14220
Title: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс»)
Other Titles: Improving the international competitiveness of the confectionery industry (on the example of PJSC "Roshen de Luxe")
Authors: Корнелюк, М.Ю.
Citation: Корнелюк М. Ю. Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за освітньою програмою «Міжнародні економічні відносини» / М. Ю. Корнелюк; наук. кер. І. О. Уханова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 90 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: міжнародна конкурентоспроможність
чинники міжнародної конкурентоспроможності підприємства
кондитерська промисловість
конкурентний бенчмаркінг
international competitiveness
factors of international competitiveness of the enterprise
confectionery industry
competitive benchmarking
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості, визначається вплив внутрішнього та зовнішнього середовища на міжнародну конкурентоспроможність кондитерського підприємства та методи її визначення. Проаналізовано діяльність зовнішньоекономічну діяльність ТОВ «Рошен де Люкс», здійснено аналіз впливу чинників, що вказують позитивний та негативний вплив на міжнародну конкурентоспроможність підприємства, проаналізовано та визначено міжнародну конкурентоспроможність ТОВ «Рошен де Люкс». Запропоновано напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Рошен де Люкс» конкурентного бенчмаркінгу, та системи управління міжнародною конкурентоспроможністю.
The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of the confectionery industry and the process of its improvement. The paper considers the theoretical aspects of the international competitiveness of the confectionery industry, determines the impact of internal and external environment on the international competitiveness of the confectionery and methods of determining it. The activity of foreign economic activity of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed, the influence of the factors indicating positive and negative influence on the international competitiveness of the enterprise is analyzed, the international competitiveness of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed and determined. The directions of increase of the international competitiveness of PJSC "Roshen de Lux" of competitive benchmarking, and systems of management of the international competitiveness are offered.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Kornelyuk.pdf
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корнелюк М.Ю. Реферат.pdf355,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.