Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14352
Title: Переваги та недоліки використання програм лінійки «Парус» в ресторанному бізнесі
Other Titles: Advantages and disadvantages of using "Parus" products in the restaurant business
Authors: Гострик, О.М.
Hostryk, A.
Citation: Гострик О. М. Переваги та недоліки використання програм лінійки «Парус» в ресторанному бізнесі / О. М. Гострик, І. Р. Дибченко // Інформаційні технології в економіці і управлінні : зб. наук. студ. праць. – Одеса : ОНЕУ, 2022. – Вип. 4. – С. 4–10.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: програма
сервіс
система
фронт-офіс
бек-офіс
program
service
system
front office
back office
Abstract: У статті проведено аналіз переваг та недоліків використання модулю «Парус-Ресторан» лінійки програм «Парус» у ресторанному господарстві. Розглянуто основні можливості програми і виділені незручності її використання. Визначено українські ресторани, які активно користуються цим програмним забезпеченням у виробничій діяльності
The article analyzes the advantages and disadvantages of using the "Sail-Restaurant" module of the "Sail" program line in the restaurant industry. The main features of the program are considered and the inconveniences of its use are highlighted. Identified Ukrainian restaurants that actively use this software in their production activities
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14352
Appears in Collections:Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.