Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14403
Назва: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України
Інші назви: Tourism and hotel and restaurant business: world experience and development prospects for Ukraine
Автори: Галасюк, С.С.
Давиденко, І.В.
Нездоймінов, С.Г.
Шикіна, О.В.
Герасименко, В.Г.
Михайлюк, О.Л.
Бедрадіна, Г.К.
Galasyuk, S.
Davydenko, I.
Nezdoyminov, S.
Shykina, O.
Gerasimenko, V.
Mykhailiuk, O.
Bedradina, G.
Бібліографічний опис: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: ІІ Міжнародна наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня, 2022 р.) / Одеський національний економічний університет. - Одеса: ОНЕУ, 2022. - 164 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: туристичний та готельно-ресторанний бізнес
маркетинг і менеджмент в туризмі
регіональний розвиток туризму
інновації в готельному та ресторанного бізнесі
міжнародний туризм
екологічні та рекреаційні аспекти розвитку туризму
tourism and hotel and restaurant business
marketing and management in tourism
regional tourism development
innovations in the hotel and restaurant business
international tourism
ecological and recreational aspects of tourism development
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали секцій конференції: «Стратегії подолання наслідків світової пандемії у сфері туризму та гостинності», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Міжнародний туризм: сучасні реалії, проблеми та перспективи розвитку в окремих країнах світу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Харчові технології у сфері туристичного та готельно-ресторанного бізнесу». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, співробітників органів виконавчої влади у сфері туризму, а також здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».
The collection contains materials of conference sections: «Modern trends in tourism and hotel and restaurant business», «Organizational and economic aspects of tourism and hospitality enterprises», «Regional problems of tourism and hotel and restaurant business», «International tourism: modern realities, problems and prospects of development in some countries of the world», «Management of tourism and hotel and restaurant business», «The use of modern marketing tools in the tourism and hotel and restaurant business», «Recreational and environmental aspects of tourism and hotel and restaurant business», «Introduction of innovative technologies in modern tourism and hotel and restaurant business», «Food technologies in the field of tourism and hotel and restaurant business». The publication is intended for scientists, practitioners, teachers, graduates who study in the specialties «Tourism» and «Hotel and Restaurant Business».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14403
Інші ідентифікатори: УДК 338.488.2:640.4
Розташовується у зібраннях:Міжнародні конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022. Збірник (міжнар. студ. конференція ОНЕУ).pdf1,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.