Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14403
Title: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України
Other Titles: Tourism and hotel and restaurant business: world experience and development prospects for Ukraine
Authors: Галасюк, С.С.
Давиденко, І.В.
Нездоймінов, С.Г.
Шикіна, О.В.
Герасименко, В.Г.
Михайлюк, О.Л.
Бедрадіна, Г.К.
Galasyuk, S.
Davydenko, I.
Nezdoyminov, S.
Shykina, O.
Gerasimenko, V.
Mykhailiuk, O.
Bedradina, G.
Citation: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: ІІ Міжнародна наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 12 квітня, 2022 р.) / Одеський національний економічний університет. - Одеса: ОНЕУ, 2022. - 164 с.
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: туристичний та готельно-ресторанний бізнес
маркетинг і менеджмент в туризмі
регіональний розвиток туризму
інновації в готельному та ресторанного бізнесі
міжнародний туризм
екологічні та рекреаційні аспекти розвитку туризму
tourism and hotel and restaurant business
marketing and management in tourism
regional tourism development
innovations in the hotel and restaurant business
international tourism
ecological and recreational aspects of tourism development
Abstract: Збірник містить матеріали секцій конференції: «Стратегії подолання наслідків світової пандемії у сфері туризму та гостинності», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Міжнародний туризм: сучасні реалії, проблеми та перспективи розвитку в окремих країнах світу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Харчові технології у сфері туристичного та готельно-ресторанного бізнесу». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, співробітників органів виконавчої влади у сфері туризму, а також здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».
The collection contains materials of conference sections: «Modern trends in tourism and hotel and restaurant business», «Organizational and economic aspects of tourism and hospitality enterprises», «Regional problems of tourism and hotel and restaurant business», «International tourism: modern realities, problems and prospects of development in some countries of the world», «Management of tourism and hotel and restaurant business», «The use of modern marketing tools in the tourism and hotel and restaurant business», «Recreational and environmental aspects of tourism and hotel and restaurant business», «Introduction of innovative technologies in modern tourism and hotel and restaurant business», «Food technologies in the field of tourism and hotel and restaurant business». The publication is intended for scientists, practitioners, teachers, graduates who study in the specialties «Tourism» and «Hotel and Restaurant Business».
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14403
Other Identifiers: УДК 338.488.2:640.4
Appears in Collections:Міжнародні конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022. Збірник (міжнар. студ. конференція ОНЕУ).pdf1,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.