Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorYegupov, Y.-
dc.contributor.authorЄгупова, І.М.-
dc.contributor.authorYegupova, I.-
dc.date.accessioned2022-06-29T10:24:33Z-
dc.date.available2022-06-29T10:24:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifierУДК 658.5:005.332.4-
dc.identifier.citationЄгупов Ю.А. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю.А Єгупов ., І. М. Єгупова // Вісник Таврійського університету. – 2021. – Т. 32 (71). – № 2. – С. 25-33.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14523-
dc.description.abstractОбґрунтовані рекомендації щодо удосконалення концептуальних основ побудови системи управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості. Обґрунтовані пропозиції щодо конкретизації застосування процесного підходу в контексті здійснення функції планування конкурентоспроможності продукції. Доведена доцільність використання авторського алгоритму формування оптимальної програми підвищення конкурентоспроможності продукції.en_US
dc.description.abstractThe recommendations on improvement of conceptual bases of construction of system of management of competitiveness of production at the enterprises of the food industry are substantiated. Substantiated proposals to specify the application of the process approach in the context of the implementation of the function of product competitiveness planning. The expediency of using the author's algorithm for forming the optimal program to increase product competitiveness is proved-
dc.language.isouken_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectпродукціяen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectсистемаen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectцінаen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectproductsen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectsystemen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectpriceen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.titleВдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловостіen_US
dc.title.alternativeImproving product competitiveness management in the food industryen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Єгупов_Єгупова.pdf654,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.