Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14523
Title: Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості
Other Titles: Improving product competitiveness management in the food industry
Authors: Єгупов, Ю.А.
Yegupov, Y.
Єгупова, І.М.
Yegupova, I.
Citation: Єгупов Ю.А. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю.А Єгупов ., І. М. Єгупова // Вісник Таврійського університету. – 2021. – Т. 32 (71). – № 2. – С. 25-33.
Issue Date: 2021
Keywords: харчова промисловість
конкурентоспроможність
продукція
управління
система
якість
ціна
витрати
food industry
competitiveness
products
management
system
quality
price
costs
Abstract: Обґрунтовані рекомендації щодо удосконалення концептуальних основ побудови системи управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості. Обґрунтовані пропозиції щодо конкретизації застосування процесного підходу в контексті здійснення функції планування конкурентоспроможності продукції. Доведена доцільність використання авторського алгоритму формування оптимальної програми підвищення конкурентоспроможності продукції.
The recommendations on improvement of conceptual bases of construction of system of management of competitiveness of production at the enterprises of the food industry are substantiated. Substantiated proposals to specify the application of the process approach in the context of the implementation of the function of product competitiveness planning. The expediency of using the author's algorithm for forming the optimal program to increase product competitiveness is proved
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14523
Other Identifiers: УДК 658.5:005.332.4
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_Єгупов_Єгупова.pdf654,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.