Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14526
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorБабій, О.М.-
dc.contributor.authorЄгупова, І.М.-
dc.contributor.authorYegupov, Y.-
dc.contributor.authorBabii, O.-
dc.contributor.authorYegupova, I.-
dc.date.accessioned2022-06-29T10:44:48Z-
dc.date.available2022-06-29T10:44:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifierУДК 338.512:519.237.7-
dc.identifierDOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-37-69-
dc.identifier.citationЄгупов Ю.А. Факторний аналіз витратоємності продукції на підприємствах ресторанної індустрії / Ю.А. Єгупов, О.М. Бабій, І. М. Єгупова // Економіка та суспільство. – 2022. – №37. – Режим доступу: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/1248/1203en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14526-
dc.description.abstractОбґрунтувано методику факторного аналізу витратоємності продукції на підприємствах ресторанного господарства, визначено місце та завдання факторного аналізу собівартості продукції в системі управління витратами. Обґрунтовано доцільність використання методу ізольованого впливу факторів як інструменту кількісної оцінки впливу факторних показників на рівень витратоємності продукції.en_US
dc.description.abstractThe method of factor analysis of product cost intensity at restaurant enterprises is substantiated, the place and tasks of factor analysis of product cost in the cost management system are determined. The expediency of using the method of isolated influence of factors as a tool for quantifying the impact of factor indicators on the level of product consumption is substantiated-
dc.language.isouken_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectвитратоємність продукціїen_US
dc.subjectфакторний аналізen_US
dc.subjectдетерміновані моделіen_US
dc.subjectмультиплікативна модельen_US
dc.subjectфакторні показникиen_US
dc.subjectметод оцінки ізольованого впливу факторівen_US
dc.titleФакторний аналіз витратоємності продукції на підприємствах ресторанної індустріїen_US
dc.title.alternativeFactor analysis of product consumption at the enterprises of the restaurant industryen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1248-Текст статті-1201-1-10-20220515.pdf224,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.