Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15224
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолеско, А.Ю.-
dc.date.accessioned2022-10-12T08:15:46Z-
dc.date.available2022-10-12T08:15:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУдосконалення органiзацiї працi персоналу на пiдприємствах готельного господарства (на прикладi готелю "Айвазовський") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтеього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторана справа" за освiтньою програмою "Готельно-ресторана справа" / Анастасiя Юрiївна Долеско ; наук. кер. Роман Сергiйович Козловський . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Dolesko.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються особливості організації праці на підприємствах готельного господарства. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готелю «Айвазовський», надано оцінку складу, руху і структури персоналу готелю. Запропоновано та економічно обґрунтовано впровадження заходів щодо удосконалення організації праці у готелі «Айвазовський». Розроблені пропозиції спрямовані на покращення економії часу, взаєморозуміння між працівниками, зниженню конфліктності в колективі, покращення кваліфікації та роботи персоналу.en_US
dc.description.abstractThe qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The paper considers the peculiarities of the organization of labor in the hotel industry. The analysis of economic activity and organizational structure of hotel "Aivazovsky" is carried out, the estimation of structure, movement and structure of personnel of hotel is given. The introduction of measures to improve the organization of work in the hotel "Aivazovsky" is proposed and economically justified. The developed proposals are aimed at improving time savings, mutual understanding between employees, reducing conflicts in the team, improving the skills and work of staff.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectефективність праціen_US
dc.subjectорганізаційна структураen_US
dc.subjectтрудова поведінкаen_US
dc.subjectзаробітна платаen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.subject241 готельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectlabor efficiencyen_US
dc.subjectorganizational structureen_US
dc.subjectlabor behavioren_US
dc.subjectwagesen_US
dc.subjecthotel industryen_US
dc.titleУдосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарстваen_US
dc.title.alternativeImproving the organization of staff at the hotel industryen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Долеско.pdf420,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.