Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15224
Назва: | Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства |
Інші назви: | Improving the organization of staff at the hotel industry |
Автори: | Долеско, А.Ю. |
Бібліографічний опис: | Удосконалення органiзацiї працi персоналу на пiдприємствах готельного господарства (на прикладi готелю "Айвазовський") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтеього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторана справа" за освiтньою програмою "Готельно-ресторана справа" / Анастасiя Юрiївна Долеско ; наук. кер. Роман Сергiйович Козловський . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | ефективність праці організаційна структура трудова поведінка заробітна плата готельне господарство 241 готельно-ресторанна справа labor efficiency organizational structure labor behavior wages hotel industry |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються особливості організації праці на підприємствах готельного господарства. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури готелю «Айвазовський», надано оцінку складу, руху і структури персоналу готелю. Запропоновано та економічно обґрунтовано впровадження заходів щодо удосконалення організації праці у готелі «Айвазовський». Розроблені пропозиції спрямовані на покращення економії часу, взаєморозуміння між працівниками, зниженню конфліктності в колективі, покращення кваліфікації та роботи персоналу. The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The paper considers the peculiarities of the organization of labor in the hotel industry. The analysis of economic activity and organizational structure of hotel "Aivazovsky" is carried out, the estimation of structure, movement and structure of personnel of hotel is given. The introduction of measures to improve the organization of work in the hotel "Aivazovsky" is proposed and economically justified. The developed proposals are aimed at improving time savings, mutual understanding between employees, reducing conflicts in the team, improving the skills and work of staff. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/Dolesko.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат Долеско.pdf | 420,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.