Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15233
Назва: | Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства |
Інші назви: | Ways to increase profits in a restaurant business |
Автори: | Лисаковський, Д.О. |
Бібліографічний опис: | Шляхи збiльшення прибутку на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Карасi") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Дмитро Олександрович Лисаковський ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 75 с. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | прибуток прибутковість рентабельність фінансовий стан ресторанний бізнес 241 готельно-ресторанна справа profit profitability profitability financial condition restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено поняття прибутку на підприємстві ресторанного господарства; визначено етапи та методи підвищенні прибутковості у ресторанному бізнесі; досліджено основні показники прибутку та рентабельності підприємств ресторанного господарства.
Проведено аналіз динаміки та особливостей формування прибутку в ТОВ «Карасі»; досліджено організаційно-економічну характеристику ТОВ «Карасі»; проведено оцінку динаміки та складових формування прибутку ТОВ «Карасі»; визначено фактори та умови формування прибутку у ТОВ «Карасі».
Обґрунтовано шляхи впровадження зарубіжного досвіду відносно підвищення прибутку у ТОВ «Карасі»; розроблено комплекс заходів щодо збільшення прибутку ТОВ «Карасі». The paper explores the concept of profit in a restaurant business; the stages and methods of increasing profitability in the restaurant business are determined; the main indicators of profit and profitability of restaurant enterprises were studied. The analysis of the dynamics and features of profit formation in LLC «Karasi» was carried out; the organizational and economic characteristics of Karasi LLC were studied; an assessment of the dynamics and components of the formation of profits of Karasi LLC was carried out; the factors and conditions for the formation of profits in OOO «Karasi» were determined. The ways of introducing foreign experience to increase profits in Karasi LLC are substantiated; a set of measures was developed to increase the profits of Karasi LLC. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/Lysakovskyi.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат Лисаковський.pdf | 395,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.