Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15304
Назва: Управління витратами підприємства громадського харчування
Інші назви: Management of expenses of the public catering enterprise
Автори: Нечаєв, К.К.
Бібліографічний опис: Management of expenses of the public catering enterprise
Управлiння витратами пiдприємства громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Кирил Костянтинович Нечаєв ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 64 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: витрати
собівартість
управління
чистий прибуток
ефективність
073 менеджмент
costs
cost
management
net profit
efficiency
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти та методи управління витратами, їх класифікація і типи. Визначається особливості поділення закладів харчування на ресторани, кафе та кав’ярні, особливості використання методів управління витратами на них. Проаналізована харчова галузь України та основні показники ефективності діяльності підприємства, а також аналіз структури витрат та їх динаміку впродовж 2019-2021 років за допомогою таблиць і рисунків. Запропоновано зниження витрат, які є недоцільними на підприємстві та яких можна уникнути. Таким чином зменшені адміністративні витрати та собівартість реалізованої продукції, перерозподілено витрати на рекламу підприємства.
The paper considers the theoretical aspects and methods of cost management, their classification and types. The peculiarities of the division of food establishments into restaurants, cafes and cafes, the peculiarities of the use of cost management methods for them are determined. The food industry of Ukraine and the main indicators of efficiency of the enterprise, as well as the analysis of the structure of costs and their dynamics during 2019-2021 are analyzed using tables and figures. It is proposed to reduce costs that are impractical in the enterprise and which can be avoided. Thus reduced administrative costs and cost of goods sold, redistributed costs for advertising the company.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Nechaiev.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат.pdf474,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.